Wat kost het?

Een investering in coaching is een bijzondere investering in jezelf en je verdere (professionele) leven. Immers de opgedane inzichten en eigengemaakte tools, neem je voor altijd met je mee.

Coaching betreft altijd maatwerk; een traject is vanaf beging tot eind afgestemd op jou en jouw behoeften.

Een kennismaking is vrijblijvend en kosteloos. Tijdens een kennismakingsgesprek (van 1,5 uur) kijk ik graag samen met je naar wat jij zoekt en hoe ik hierin van toegevoegde waarde voor je kan zijn. Als je vragen hebt over wat je kunt verwachten, beantwoord ik deze graag. En hebben we allebei het vertrouwen om met elkaar aan de slag te gaan, dan doen we dat.

'The best project you'll ever work on is you.'

Na de kennismaking bestaat een coach traject in beginsel uit 6 individuele sessies. Hier reken ik € 1899,- exclusief BTW voor. Voorbereiding, verslaglegging en eventuele thuisopdrachten zijn hierbij inbegrepen.

Willen jij en jouw werkgever ook graag een moment van onderlinge afstemming bij aanvang en afsluiting van het traject? Dan kan dat uiteraard. Geef het aan en ik neem het mee in de offerte.

En heb je behoefte aan meer of minder gesprekken of wil je graag eerst even overleggen? Bel of mail me vooral, dan kijken we samen wat het beste bij jou en jouw wensen past. 

NB. Soms dragen werkgevers bij vanuit een (ontwikkelings)budget of kunnen ze de kosten (als verzuimpreventie of verzuimbegeleiding) terugvragen bij de verzuimverzekering.

Chat openen
Scan de code
Wil je meer weten over coaching bij stress & burn-out of begeleiding bij verlies & verdriet?