‘Wanneer je lichaam nee zegt’ van Gabor Maté

Dit doe ik met boeken die ik rete interessant vind.

Daar werd ik me bij het lezen van ‘Wanneer je lichaam nee zegt’ maar weer eens bewust van 😄

Maar daar gaat deze post (gelukkig) niet over…
 
Ik schreef het al eerder, voor mij persoonlijk is dit een ontroerend boek. Met ruime ervaring op het gebied van depressie, een chronische darmziekte op zak en een innige relatie met standje ‘alert zijn op gevaar’ (lees overactief zenuwstelsel) heb ik enerzijds heel veel herkenning gevonden in wat Gabor Maté schrijft. En anderszijds hierdoor ook weer nieuwe mogelijkheden in beeld gekregen om milder voor mezelf te zijn en ruimte te geven aan wat er nog in mij huist.
 
Als je meer wilt weten over de mind-bodyconnectie, oftewel over hoe je psychische of emotionele gesteldheid effect heeft op je gezondheid, dan is dit boek een aanrader.  
 
‘Wanneer je lichaam nee zegt’ over ‘Verborgen stress en de gevolgen voor je gezondheid’.
 
Ervaar jij verdriet en/of stress en ben je op zoek naar een coach die kan helpen uiting te geven aan wat je ervaart om zo meer ontspannen te kunnen leven? 

#bodymindconnectie #nervusvagus #stress #verborgenstress #chronischestress #emoties #psychischwelzijn #trauma #verlies #rouw #doorleven #gezondheid #autoimmuunziekte #burnout

Chat openen
Scan de code
Wil je meer weten over coaching bij stress & burn-out of begeleiding bij verlies & verdriet?