Systemisch werken met verlies en rouw

Vandaag ben ik in training bij de zeer bekwame en zorgvuldige Jeanne Van Mierlo en haar warme sidekick Daniëlla Keijsers 🪁

Op het programma staat ‘systemisch werken met verlies en rouw’. Met behulp van systemisch werken kun je op een dieper niveau naar jouw familiesysteem kijken en ontdekken hoe de dynamieken van dit systeem mogelijk van invloed zijn op jouw functioneren en jouw manier van rouwen in het hier en nu.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat je onbewust iets met je meedraagt uit je familiesysteem, dat je belemmert in het vorm- en uiting geven aan jouw verdriet. En dat het daardoor ook lastig is om je weg te vinden naar een nieuwe vorm van weer vrijuit leven – met je verlies erbij.

Heb jij ook te maken met een verlieservaring en zoek je jouw eigen antwoorden op de vraag ‘Hoe nu verder?’ ? Ben je nieuwsgierig naar wat systemisch werken voor jou zou kunnen betekenen? Of voel je dat je graag eens onder het oppervlak zou kijken? Bel of mail me voor een vrijblijvende kop koffie en ik kijk graag met je hoe ik van betekenis voor je kan zijn.

En heb je (bijvoorbeeld als coach of begeleider) interesse in een soortgelijke training? Kijk dan vooral ook eens op https://lnkd.in/dAH_Kvyc

#verlies #rouw #verliesenrouw #systemischwerken #doorvoelen #doorleven #missen #verdriet

Chat openen
Scan de code
Wil je meer weten over coaching bij stress & burn-out of begeleiding bij verlies & verdriet?