‘No one is you and thát is your power’

‘Toen ik de coaching net begon dacht ik dat jij me zou vertellen wat ik moest doen. Maar dat deed je juist niet, je liet me ontdekken hoe ik het op mijn manier anders kon gaan doen’.
 
Heerlijke woorden om terug te horen! 😄 Omdat ze precies weergeven waar ik als coach zo in geloof: in het vergroten van de autonomie van mensen die zijn vastgelopen of dreigen vast te lopen.

Ik word dan ook heel erg blij wanneer ‘mijn’ coachees gaandeweg de sessies steeds meer hun eigen plek vinden, hun eigen weg kiezen, eigen keuzes maken en nieuwe manieren ontdekken om in het licht van stress en verdriet anders met zichzelf om te gaan. Manieren die beter bij hen passen omdat zij ze zélf ontdekt hebben 🤸‍♀️
 
Als afscheid had ik deze kaart al voor haar klaar liggen. En zo ‘vloog ze na een paar maanden ook weer uit’ … haar eigen nieuwe mogelijkheden tegemoet 🙏🏻


Heb jij ook last van chronische stress? Of ervaar je fysieke, mentale of emotionele burn-out klachten? Kijk dan eens op www.yumencoaching.nl voor meer informatie of bel me voor een vrijblijvende kennismaking.

#stress #burnout #spanning #emoties #verlies #rouw #rouwenverlies #autonomie #coaching #systemisch #csrmethode #nognietgenomenrouw #passieindeschaduw #plekverwarring

Chat openen
Scan de code
Wil je meer weten over coaching bij stress & burn-out of begeleiding bij verlies & verdriet?